Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obeskrivligt svar

Ett halvår och till och med mer
av ren smärta.
Av tårar
Blod
och besvikelse.
Jag säger att jag snart inte kan ta mer.
Ingen vet vad det innebär.
\"Vad kommer hon göra?\" tänker ni.
\"Äsch, det är bara något hon säger\", säger någon annan.
Vad är det jag säger?
Vad är det jag menar?
Vad tänker jag göra om det fortsätter så här?
Inget vet ni.
Inget kommer ni få veta.
För en allt händer.




Fri vers av Evanesaw
Läst 350 gånger
Publicerad 2008-05-05 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evanesaw