Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt förändras förändras inte jag

När fångarna släppts fria.
När musiken blivit döv.
När vi blivit stumma av allt prat.
När solen slutat lysa.
När fåglarna slutat flyga.
När seglaren inte längre får någon vind.
När alla dagar är bra dagar.
När sniglarna åker i 100 km/tim
När de bevisat att Gud finns.
...är jag ingenting alls, precis som det var innan.




Fri vers av Evanesaw
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-08 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evanesaw