Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presentation av ett svin

Nu är jag här.
Precis som vanligt.
Jag.
Den som ni vill förändra.
Den ni inte gillar.
Jag.
Ingen annan.

Jag står här.
Utstött.
Förändrad.
Förändras.
Nu finns inte jag längre.
Nu finns hon.
Den där.




Fri vers av Evanesaw
Läst 383 gånger
Publicerad 2008-05-05 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evanesaw