Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur fan ska jag göra för att du ska fatta

Ensam i tvåsamhet
värre när man inget vet
Du vill inte prata
och jag har kommit att hata

När man inte kan kommunicera
om det som är vettigt
det tar du också som krav
och då blir det rätt svettigt

Att försöka nå fram
och på frågor få svar
när du inte kan
och ingenting har




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-06 05:40



Bookmark and Share


  LassO
svårt fall, känner till det.
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt