Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag går för jag älskar att gå,jag går så länge mina ben orkar ta mig fram


JAG GÅR

Jag går på vägar

Jag går över ängar

Jag går runt sjöar

Jag går dom välkända stigarna

Jag går för att känna lugnet
och stillheten i skogen

Jag klättrar i berg för den
stora utmaningen skull

Jag går för att glömma
allt det svåra,jag bär på

Jag går över ängarna,
där blommorna växer

Jag går runt sjöar
för att se vattnet krusa sig

Jag går dom välkända stigarna
där jag känner varje stock varje sten

Jag klättrar i bergen
för att njuta av den vackra utsikten

Jag går för jag älskar att gå
jag går för livet,som för mig
till allt det vackra, som naturen
visar mig

Jag går visar min tacksamhet
till Honom som skapat allt, som
finns runt omkring oss,som
växer och som gror

Jag går för sol vind och vatten,
utan dom elemeten,har det
varit svårt för oss,att leva
här på vår jord

anits 6 maj 2008








Fri vers av anits VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-06 08:48



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Jag följer dig i dina spår

Kram
2008-05-06

  Maria T
Hej anits
Nu är det helt underbart att få vandra i naturen
Följa vårens övergång i sommar
Jag gillar att klättra i berg
Fin skildring
2008-05-06

  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

Gillar din dikt, går gärna med. Livet är en vandring, helt klart. Hälsar vännen Fredrik
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP