Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu




Till den det berör

 

han såg ej andra

eftersom han fyllde upp

hela spegeln själv




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-06 15:53



Bookmark and Share


  SvartKatt
snyggt! *imponerad*
2008-12-02

    papillon
Vass och elegant! Applåd!
2008-05-07

  Hannadraken
mmm, känns igen.
2008-05-06

    ej medlem längre
Väldigt talande text om destruktiv självupptagenhet. Kanske är det heller inte en Spegel man ska söka, utan en Port...
2008-05-06

  Rachel Roth
det är så sorgligt med dessa...
skarpt fångat
2008-05-06

  Bibbi VIP
Här får Du mig att skratta igen som så många gånger förr Ulla.
Applåd för Din träffsäkerhet!
2008-05-06

  Gunilla VIP
Så fyndigt skrivet!
Så är det med flera!
Så synd!
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP