Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när datorn krånglar eller något annat tekniskt då blir jag stessad på dåligt humör,fast jag vet att det inte hjälper


I DAG ÄR JAG PÅ HUMÖR

Jag sitter här vid min dator
är både arg och förb.....

Det är något fel med min E.post
den som skickas till mig,kommer
inte fram,skicka kan jag gör hur
många som helst

Jag har försökt att få hjälp,men de
personer jag pratat med,som vet
vad felet är,dom rabblar allt så fort,
så skriva ner allt hinner jag inte med

Jag ringer till andra,som jag vet kan,
ber så snällt jag kan om lite hjälp

Svaren jag får inte i dag,inte nästa
vecka,kanske om fjorton dar

Läser i alla papper jag har,det står
hur jag ska göra,teknisk är jag inte
törs inte,är så rädd det blir något fel,

Nu sitter jag här och väntar och
hoppas på hjälpen, min sista utpost
som ska komma,när jag ringde blev
svaret, jag kommer någon gång under
dagen

Jag vet att jag har en mängd E.post
att öppna,en del är viktig annan inte

Sitter och tänker för mig själv,kanske
ska jag börjs skicka snigelpost igen

anits 6 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-06 16:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv blir jag vansinnigt arg när datorn krånglar.
Men jag hoppas att det ordnar sig för dig.
Det kan ju vara serverproblem så att det ligger hos din leverantör.
2008-05-06

  Elaine.S VIP
Sånt där är riktigt frustrerande....
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP