Man kan vara verbalt begåvad och få till otroligt fina texter
För de flesta av oss finns det verklighet bakom orden
För andra är det lika mycket påhitt men
sällan är orden tomma

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan vara verbalt begåvad och få till otroligt fina texter
För de flesta av oss finns det verklighet bakom orden
För andra är det lika mycket påhitt men
sällan är orden tomma




Verbal begåvning

 

precis
som hans
kristna tro

är en yta

är
hans
vackra
texter

som
om det
inte finns
en person bakom

o r d e n

för mig miste
de hastigt

sin

glans

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-06 16:49



Bookmark and Share


    Suz
Alldeles rätt.
De bästa texterna är de som är verkliga. Enl mig:-)
2008-05-07

  glittertindra
när personen bakom försvinner blir de vackra orden till en hög med bokstavsskrot som ligger och skräpar i ett hörn till ingen nytta...
2008-05-06

  Gunilla VIP
Det är så lätt
låta sig förledas
av vackra ord!
Kanske lättare
förledas som poet?
En del diktar ihop,
fantiserar, prövar,
andra diktar ur egen
erfarenhetssfär.
Alla rätt har
bemötas
med respekt!
Då diktens väg
rakt in i hjärtat bär!
Du får mig att känna, tänka,
relektera!
2008-05-06

  Bibbi VIP
Det är samma sak med vältalighet som aldrig når in till lyssnarnas hjärtan men väl det som sägs av erfarenhet även om orden skulle stappla och tveka ibland så når de fram till mottagliga hjärtan...tycker jag.
Applåd och bokmärke.
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP