Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksband

Vid en klippa
på en strand
knöt vi våra
kärleksband

Lösa knutar
för att båda
känner tlliten
ska råda

Om vi senare
nån gång
vill sjunga
en annan sång

Ger vi bandet
då tillbaka
för att inte
livet försaka







Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-06 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt