Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu kan man nästan säga sommaren är här när gräset börjar klippas


NU HAR DET BÖRJATS

Jag tyckte jag hörde ett välbekant ljud
förstod inte vad det var och var det kom ifrån

Jag gick nedför trappan,nu hördes ljudet dovare
ljudet var välbekant,lyssnade igen,men nej
kom inte på vilket ljud det kunde vara

När jag utanför soprummet stod,hördes ljudet
högre igen,öppnade dörren slängde mina
sopor

Väl ute igen kände jag doften,doften av
nyslaget gräs,hörde ljudet av en gräsklippare
gjorde jag,men nej ingen jag såg

Uppe i lägenheten igen,går jag ut på
min balkong,känner doften av nyklippt
gräs,ännu starkare,så får jag syn på
den

GRÄSKLIPPAREN


Det är vid vårat hus som gräset klipps,
klipps för första gången i år

anits 6 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-06 23:00



Bookmark and Share


    sajo
Nyslaget gräs inget vidare för de som allergiker är. Men en fin beskrivning av gräset som klipps.
2008-05-07

  Elaine.S VIP
Fin doftande betraktelse
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP