Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Fördom

 

den allra största

fördomen är tron att jag

ingen sådan har




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-06 23:05



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
sååå grymt sann...
bokmärks direkt...
kb
2008-05-07

  * Ammi *
men ... jag har inga! *L*
2008-05-07

  LassO
så sant
2008-05-07

  Gunilla VIP
Den stämmer så väl!
Gick en utbildning
där vi ställdes inför
faktum att inse att
vi alla bar på fördomar!
Tufft, när man ansett sig
vara fördomsfri!
2008-05-06

    smuts
precis. De allra farligaste är de som tror att de är helt objektiva. Alla har fördomar.
2008-05-06

  glittertindra
så viktig insikt
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP