Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag

 

att
skapa
dagen

ett måste sa någon

det
är som
att först

tvingas välja kostym


att man
är rätt klädd

och när man kommer till ansiktet

får
man
sminka

anletsdrag som kan passa för

en
sådan
dag som

man försöker skapa idag

inte
alls så
konstigt

att det är svårt att komma igång

att
varje
morgon

är en kamp som kan bli lång




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-07 12:12



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Sanningsord....det är nog så att vi tvingas att ta dagen som den kommer...även om den kan kännas extremt lång. Känner igen mig. Tack!/B
2008-05-08

  jardan
Förstår inte hur du kan skriva så kloka ord på ett så stilistiskt vackert sätt. en svår konst att få innehåll o längd på ord och rader att stämma
2008-05-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det kan ta tid
att komma igång
vara på språng
men ibland går
det, som en
dans, även
utan en sång!
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP