Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


NÄR KLOCKAN SLÅR NOLL

NÄR KLOCKAN SLÅR NOLL
Här sitter vi fast platsen redan är tagen
Natten har flytt, vi välkomnar dagen
Du vid min sida som alltid förrut
Vi sitter tillsammans tills dagen är slut

Jag älskar dig så, säger jag och ler
Det finns ingen mer än du som ser
Som känner för mig på det sätt du gör
Om ändå världen runtomkring aldrig mer stör

Men natten tar vid, och snart måste vi gå
Sorgen är förlamande, jag kan inte stå
Vi ses väl igen säger vi och går åt varsitt håll
Det blir om några timmar när klockan åter slår noll




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 441 gånger
Publicerad 2008-05-07 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten