Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


DEN SISTA KÄNSLAN

DEN SISTA KÄNSLAN
Visst är det konstigt att allt fult blir vackert så fort du ler
Och du ler åt alla runt omkring men jag är den sista som du ser
Du har sprungit runt i mina tankar i snart ett år
Du som både ristar minnen i mitt hjärta och samtidigt läker mina sår

Men det är bara en tidsfråga innan du glömt mig och allt jag sagt
Och snart får jag tillbaks det hjärta som du en gång fick men nu tror att jag förlagt
Alla minnen som jag ville dela med dig har du redan delat med någon annan nu
Det här är dom sista känslorna jag har sen ska dom ta slut

Om du bara visste hur svårt det är att älska nån som dig
Men det tycks vara mer än omöjligt att älska nån som mig
Se på mig en sista gång när jag sitter här och drömmer
Se på mig innan du går så du minns vem det är du glömmer




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 332 gånger
Publicerad 2008-05-07 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten