Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


NÄR DU KOM MED MIN SOMMAR

NÄR DU KOM MED MIN SOMMAR
Jag sitter och väntar på bussen när du plötsligt kommer
Du ler och säger hej och bara står där
Jag kunde ha missat dig helt för jag höll på att somna
Men du gjorde mig klarvaken när du kom med min sommar

Det var nåt bekant över dig som jag föll för
Nåt vackert som havet och rymden som på håll berör
Jag såg på dig lite i smyg för att du inte skulle se det
Alla fjärilar som du släppte lös får bli min hemlighet

Resan är slut och vi går åt varit håll på stationen
Jag går rakt in i kylan och du försvinner med solen
Hade jag vågat så skulle jag frågat vem du var
Men nu är det försent och hos mig finns bara tankarna kvar




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 338 gånger
Publicerad 2008-05-07 02:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten