Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


PLÅSTER

PLÅSTER
Du applicerar känslor i mig som jag aldrig haft förut
I ett hjärta som borde ha stängts igen när livet ville göra slut
Men i det livet finns du
Och du vågar ge dig på demoner som funnits i mitt huvud sen vi var små
Jag är inte hel, men du ger mig styrka att kämpa för två

Som plåster på öppna sår
Du är den enda som förstår
Du får älska mig så mycket du vill
Jag hade inte kunnat andas om du inte funnits till

Jag började gråta och mina tårar bestod av blod
Du förstod direkt att jag hade fått nog
Kom ta min hand, vi flyr nu i natt
Jag önskar att jag hört demonernas hånande skratt

Du försvann och lämnade mig ensam här
Jag behövde dig en kaotisk natt men du var inte där
Dom sa att du hade åkt med morgonflyget till nåt annat land
Sen dess har jag sökt efter dig överallt men du finns ingenstans

Mitt sår som du läkt öppnade du upp igen
Och jag som bara behövde en vän
Om du går ifrån mig nu vad händer med mig då
Förutom du kan ingen annan förstå




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-07 02:34



Bookmark and Share


    Mr.painter
Braa
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten