Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vår morgon med hopp och glädje


GLÄDJE

Jag öppnar dörren till min balkong
drar in alla dofter,det är lite kyligt
men luften känns klar och skön

Jag öppnar dörren till min balkong
set ut över landskapet,ser hur björkens
löv blir allt större för varje dag

Jag öppnar dörren till min balkong
ser på penseerna i sina urnor
dom lyser upp med sina vackra färger

Jag öppnar dörren till min balkong
nu syns dom blånande bergen inte
lika tydligt längre,när det grönskar
mer och mer,men jag kan ana dom
långt där borta

Jag öppnar dörren till min bakong
står här,med en kopp kaffe i min hand
njuter helt och fullt av vårmorgonen

Jag öppnar dörren till min balkong
i mitt hjärta,känner jag glädje,nyfikenhet
på vad den här dagen,kommer att ge

Jag står här i dörr öppningen till min balkong
för första gången på länge, känner jag glädje
en underbar känsla,som sprider sig i hela kroppen

anits 7 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-07 07:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fyllt av hopp!
Och grattis till topp-placeringen här på www.poeter.se idag!
Kraam!

2008-05-08

    sajo
Vilken härlig dikt. Jag håller med dig det är underbart denna tid som så vacker är. På morgonen som andas stillhet och ro....
Kramar i massor.
2008-05-07

  Maria T
En underbart vacker dikt denna vackra vårmorgon.
Glädjen smittar av sig
2008-05-07

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!!!
2008-05-07

  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

Som sagt, din dikt gestaltar en evig känsla av frid i mig... Hälsar vännen Fredrik
2008-05-07

  Fånga dagen
Hej vilken härlig känsla du förmedlar jag har med penser på balkongen har dock lite stökigt där
imorn ska jag sluta på dagvården iahh jag tänkte ge min behandlare en lite present frågan är vad`? har du nått bra förslag

fundera på om jag skulle måla nått men vilket motiv ?

Krame n Anna-Karin
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP