Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


BRUTNA VÄNSKAPSBAND

BRUTNA VÄNSKAPSBAND
Jag behöver nåt från dig, dina ögon är musik
men så fort du öppnar munnen skär dina ord i mig som spik
jag orkar inte mer, du behandlar mig som skit
min sista önskan är att du dör ung och blir ett vackert lik

Plötsligt ser du inget värde i någonting jag säger
men hör på mig en sista gång för nu så händer grejer
jag börjar bli förbannad, vindarna har vänt
för du symboliserar allt hat jag någonsin har känt

När jag ser in i dina ögon är föraktet allt du ger
attackerna från dig på mig har blivit fler och fler
jag tror att du skrattar bakom min rygg när jag inte ser
jag slösar ingen tid på nån som inte något ger




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 292 gånger
Publicerad 2008-05-07 11:10



Bookmark and Share


  friheten
Inte så lätt med vänskap alltid

Bra skriven!
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten