Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag lever här och nu, människor som är fega inte törs säga sanningen vill jag inte ha något med att göra


JAG ÄR INTE BESVIKEN LÄNGRE

Jag är inte besviken längre
litar till mina egna känslor
dom säger mig,jag behöver dig inte

Jag är inte besviken längre
mina tankar till dig,blir det allt längre emellan

Jag är inte besviken längre
min tanke till dig just idag går,
med en känsla inom mig,som
säger,det är så fegt att inte
tala sanning,säga som det är

Jag är inte besviken längre
jag lever här och nu,njuter
av våren grönskan,det som växer och gror

Jag är inte besviken längre
min kraft min energi,den lägger
jag nu på det jag älskar så mycket,
att få pyssla plantera och sedan,
njuta av allt detta,sittande med
en kopp kaffe på min balkong

Jag är inte besviken längre
när den som vill vara min vän,
kommer jag att känna det inom mig
i mitt hjärta

anits 7 maj 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-07 12:28



Bookmark and Share


  Ann-christin
Fint skrivet
2008-05-07

    Ken Cassel
Så är det

Kramar
: )
2008-05-07

  Fånga dagen
fint och klokt sagt
kram Anna-Karin
2008-05-07

  Maria T
Jag önskar dig all glädje med
att få pyssla med dina växter
sitta på din balkong och bara
njuta. Lev här och nu!
2008-05-07

    sunnanvind
Instämmer, vackert!!!
2008-05-07

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T!!!
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP