Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland kan det bli lite rörigt


DET ÄR LITE RÖRIGT

Just idag just nu är det lite rörigt
hämtade en bok i bokhyllan,det
var då det hände

Så just nu är det lite rörigt
nästan alla böcker på golvet

Flera bokhyllor har jag
där böckerna står i rader
en del i dubbla rader

Så just nu är det lite rörigt
med alla böcker på golvet

Det finns böcker som ligger
ovanpå böckerna,som står
i rader

Dom ligger kors,dom ligger tvärs
mig stör det inte
men andra

Så nu är det lite rörigt
plockar upp från golvet gör jag
men sedan får det vara

Lite rörigt är det just nu
jag låter det vara
ett möte är jag snart på väg till
för att lära förstå,hur en film
om bygden ska bevaras

Så lite rörigt får det vara nu
för i morgon är en annan dag

Så just nu bryr jag mig inte om
alla böcker,som ligger i en hög,
där i bokhyllan

Så just nu gör det ingenting alls
att det är lite rörigt

anits 7 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-07 16:39



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Böcker är som minnenas bibliotek

Kram
2008-05-07

  LassO
då får du anledning att gå igenom det hela med... ;=)
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP