Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när lugnet får stanna,får själen ro


VÄGEN

Med vinden i mitt ansikte
går jag nedför backen
vinden rufsar om i mitt hår

Känner mig så lätt i sinnet
mina steg så snabba så lätta,
med vindens hjälp ökar stegen

Jag går efter vägen,känner
in alla dofter

Människor jag möter ler så glatt
solen som värmer,våren allt
det vackra som nu väntar,gör
att allt känns så lätt

Glädjen jag känner inom mig
så underbart det är

Med vindens solens och värmens
hjälp är allt mycket lättare,livet
får en ny mening

Vägen till livet börjar här och nu,
i min själ känner jag lugnet och
stillheten,hjärtat slår sina slag,
för vägen som fört mig tillbaka.
Tillbaka till livet

anits 8 maj 2008










Fri vers av anits VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-08 00:19



Bookmark and Share


  Ann-christin
Vacker text.Du är en duktig poet
2008-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Sådana dagar är vederkvickelse och hugsvalelse från Gud.
2008-05-08

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T!!!
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP