Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


HJÄRTAT SOM SLUTADE SLÅ

HJÄRTAT SOM SLUTADE SLÅ
Mitt krossade hjärta svider när det skaver mot min hud
Det slogs i tusen bitar när jag trotsade ett förbud
Jag borde slutat känna när allt kröp så nära in på
Jag borde slutat kämpa när hennes hjärta slutat slå

Så här kan det gå när man är blåögd och naiv
Men ni måste förstå att jag behövde henne i mitt liv
Jag behövde alla ord som hon så vackert sa
Jag behövde hennes leende för att kunna må bra

Så förlorade jag till slut och sagan slutar så
Jag önskade för mycket att det skulle bli vi två
Mot krig och svält i världen är mina problem rätt små
Men jag ville bara berätta sagan om hjärtat som slutade slå




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 289 gånger
Publicerad 2008-05-08 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten