Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


HÄGRINGAR

HÄGRINGAR
Jag är en hägring
Du ser mig bara när du är utsvulten på känslor
Då först kan jag röra dig fast bara på låtsas
För dig är det här bara en lek
Det här som andra kallar kärlek

Vi tog en promenad i parken en tidig vintermorgon
Jag ville bara vara där tillsammans med dig
Och du ville ha nån att prata med så du valde mig
När du kände dig nöjd sa du hej då och gick hem
Senare ringde jag dig och sa hej det är chriztian och du svarade - vem?

Du var mitt syre och jag var ditt vatten
Jag var någon som höll mörkret borta hela natten
Du kom med ljuset som behövdes för att vilja leva
Men du gick och tog allt med dig så nu vill jag inte längre leva
Jag är en hägring som du behöver varje gång du känner dig ensam igen




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-05-08 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten