Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack denna tunga natt



Tag min sorg till dig


Linda den i kärlek, få den att tyna



Lyssna till mitt hjärta


Hör det dova ropet, känn dess ensamhet



Lura min själ


Få den att tro att allt blir bra, att den kan bli hel igen




Fri vers av Sergej
Läst 560 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-08 23:51



Bookmark and Share


  friheten
Stark dikt
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej