Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarinvitation

Trädgårdssångaren
snubbeljonglerar
tonerna ur
strupen

och

rödhakens
silverflöjt
repriseras
morgon middag kväll

korp-paret
blanksvarta
i
solen
ekande över
berget

gröngölingen
tjoar i
flykten

duvhöken
försöker stjäla
kråkans ägg

slånridån
doftar bedövande

fruktträden
slår ut medan
man tittar

luften är utbytt
och doftar
sommar

när
göken
gal i väst
är livet som

allra
bäst

varje morgon
känns ny
och livet
som

sjuder
utanför
får trötta
kroppar att

vilja




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-09 08:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En fullkomlig harmoni beskriver Du.
2008-05-18

  Michaela Dutius
Du beskriver det som nästan inte går att beskriva- de ljuvligheter som vi just nu får som belöning för en lång vinter
2008-05-10

  jardan
Dina ord förstärker upplevelserna där ute just nu, underbara rader!
2008-05-09

  katt.inc
\"och livet som sjuder utanför får trötta kroppar att vilja\" så fint och så sant tänker jag och jag bedövas av fågelsång var morgon och kväll och det är härligt liksom din dikt som är sprudlande av liv.
2008-05-09

    Birgitta Wallgren
Vacker!
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP