Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en dag vädret är underbart,idag ska jag följa med hembydsföreningen ut och ha trevligt


ÅTER EN DAG

Åter en dag med sol från en blå himmel
behöver både städa och putsa mina fönster

Men inte en vacker dag,som denna
mulna dagar kommer säkert,när regnet
faller i strida strömmar

I dag får det bli uteliv,vad det blir,det vet jag
men hur det blir återstår att se

Med hembygdsföreningen ut och ta plats,
efter dalkarlsvägen,bjuda på saft och vatten

En ny dag med nya utmaningar,en dag där
vädret visar sig,bli helt underbart

En dag jag får dela med många andra,
i vår hembygdsförening

anits 9 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-09 08:41



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
VACKERT !!!
2008-05-09

    Dammråttan
Låter härligt....carpe diem
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP