Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


MITT TRASIGA MINNE

MITT TRASIGA MINNE
Du gav mig ett minne en gång
ett minne jag för alltid ville minnas
Så jag skapade av minnet en sång
för då visste jag att minnet för alltid skulle finnas
Men med åren suddades delar av minnet ut
och till sist mindes jag det annorlunda än jag gjort förut
Så gick det för minnet av dig som jag för alltid ville spara
och nu är du död så nu är minnen det enda jag kan bevara




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 323 gånger
Publicerad 2008-05-09 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten