Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


E - SOM I EN TICKANDE BOMB

E - SOM I EN TICKANDE BOMB
Jag sparar allt om dig fast jag borde glömma
Kanske vi ses igen, man kan ju drömma
Jag ser hur du växer, snart är du större än mig
Själv har jag fastnat totalt, kan bara sakna dig
Ibland samlar jag mod för att hälsa på
Men den förbannade bomben tickar så jag måste gå
Då dröjer det månader tills vi ses igen
Om du bara visste att jag tänker på dig jämt, min vän




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 308 gånger
Publicerad 2008-05-09 18:24



Bookmark and Share


  DÅRADSONS
Spännande och creativ. Den här dikten vr helt okey. Du är bra på att skriva!
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten