Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


LABYRINTER

LABYRINTER
Det är så det känns
Som när rösten sviker och tårarna bränns
Som när du sagt nåt elakt och förlorar din vän
Som när du andas så häftigt att lungorna kläms
Det är så det känns

Det är så det alltid kommer va
Som att springa i labyrinter och leta efter svar
Som att använda det sista hopp som fanns kvar
Som att läsa om alla andras lyckliga dar
Det är så det alltid kommer va




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 288 gånger
Publicerad 2008-05-09 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten