Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


SIFFROR OCH ÅR

SIFFROR OCH ÅR
Han har börjat räkna ner
Smärtsamt medveten om att han ska dö
Bredvid sitter jag och begrundar det jag ser
Vill hjälpa denna man men vet inte hur man gör
Han har inte gjort nåt fel, men hans tid är tydligen slut
Kan inte vara kvar här, jag måste springa ut

Stänger igen dörren när jag går och hör hans sista siffersång
När jag kommer tillbaka är han borta, naturen har haft sin gång
Tydligen gick det snabbt, han led knappt nåt alls
Ändå kan jag inte hindra klumpen som jag känner i min hals
Orättvisan skriker högt inom mig
Livet varar i en sekund, sen är det Tack och Hej




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 296 gånger
Publicerad 2008-05-09 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten