Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


ÄLVDALSVÄGEN 24

ÄLVDALSVÄGEN 24
På Älvdalsvägen 24 i en portuppgång för länge sen
Fanns mitt livs kärlek, och min allra bästa vän
Men lyckan var som alltid väldigt kort
Och plötsligt var det tid att åka bort

I mig bor ett känslomässigt barn
Hans röst ekar forfarande från bortglömda dar
I mitt huvud bor tusentals minnen kvar
Och än finns det hopp om en ny start

Internet ger ingen ledtråd om vart du är
Så mitt sökande efter dig slutar här
Jag som trodde det skulle bli vi trots allt
Du är borta fast jag ser skuggor av dig överallt

En dag ska jag återvända
En sista chans att låta nånting hända
Och sedan ska jag gå utan att vända mig om
Glömma allt och bara börja om




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 286 gånger
Publicerad 2008-05-09 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten