Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så underbart att ännu en dag fått uppleva naturens underbara gåvor


TANKAR I KVÄLLNINGEN

Min balkongdörr står på glänt
känner dofterna från alla grillar
det doftar sommar

Björken som står strax nedanför min balkong
dess blad är nu nästan helt utslagna

Skulle så gärna vilja gå ut på balkongen
och sätta mig en stund,men efter nästan
en hel dag ute i naturen,stannar jag inne

Björkpollen i stora mängder idag,gör näsan
rinnande,ögonen kliar,men det var det värt,
denna underbara dag

Står och ser ut genom fönstret,all grönska
så skir och så vacker,den allra första grönskan,
den vackraste man kan se

Genom dörren hör jag fåglarnas sång,koltrasten
sjungande högt upp i en trädtopp dess sång
den ljuvligaste i mina öron

Långt bort efter vägen hörs ett knattrande,
i min fantasi kan jag ana vad det är,nu kommer
det närmare

På längt håll får jag syn på dom,min fantasi
var sann,där kommer dom på ett långt led,
motorcyklarna som tagits fram ur sina gömslen

Hör ett surrande runt mitt huvud,det känns så
väl igen,det är myggorna som vaknat till liv
i värmen

Jag stänger dörren för kvällen,vill inte ha in
myggen,vill slippa jaga dom i natt

En underbar dag har blivit kväll,ännu är det
ljust ute,sänder en tanke av tacksammhet
till Han som låter oss uppleva all denna
naturens under

anits 9 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-09 21:45



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T !!! ( jag ville skriva)
2008-05-09

  Sladjana Zubcevic
V A C K R T
2008-05-09

  Sladjana Zubcevic
V A C K R T
2008-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Han vars vittnesbörd är synligt i skapelsen.
Han som lämnat spår av Sin härlighet på denna planet.
2008-05-09

    eva m h
Ja det är ljuvligt ute nu.....
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP