Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att stå stills se ut över vattnet,ett lugn alla kan behöva känna


VID DAMMEN

Jag stod där vid dammen
såg ut över vattnet,det var vindstilla

Solens strålar gjorde vattnet spegelblankt
träden speglade sig i vattnet där jag stod

När jag stod där undrande,kan jag se mig
själv,i det spegelblanka vattnet,eller är det
min själ jag ser spegla sig

Solen värmer men ännu är det kyligti skuggan,
jag hör röster,det är fredag,i morgon är det pingstafton

Det är människor som kommit ut till sina sommarstugor,
det är deras röster jag hör

Det är glada förväntansfulla röster jag hör,
några dagars ledighet väntar dem

Lugnet stillheten vid och runt dammen,
en förhoppning om att en skön ledighet
väntar människorna,som kommit ut,till
sina stugor och den vackra naturen,som
finns där runt damen

anits 9 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-09 23:20



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
F I N T !
2008-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Ja, just det...I dag är det ju pingstvännernas dag. Jag är en av dem.
Nåja. Det är ju inget vi firar. För mig är det pingst hela året.
\"Minst pingst, det är ett minimum\", som Bill Stenberg sade.

Nu har ju annandagen avskaffats. Men till förmån för ett gott ändamål.

Ser fram emot den 6 juni.

Fint att du fick en stilla stund vid dammen, damen.

Jesaja 30:15-18
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP