Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan jag någonsins lita på någon


HUR KUNDE JAG?

Hur kunde jag?

Hur kunde jag vara så dum?

Hur kunde jag tro på dig?

Hur kunde jag vara så dum?

Varför har jag inte lärt mig något av alla mina misstag?

Varför?

Såg du min ensamhet,min längtan efter kärlek?

Såg du din chans,att visa mig ömhet,en ömhet
som bara var,inget du menade?

Hur kunde jag lita på dig?

Varför fördstod jag inte,dina ord var bara ord,
ord utan mening

Nu hoppas jag,efter alla mina misstag mina
misslyckanden,at jag lärt mig,det finns bara
en,en som jag kan lita till och tro på

Det är du min vän,min hjälpare den som inte
överger, kommer med lögner,det är Du och
endast Du som jag ger mitt hjärta till

anits 10 maj 2008








Fri vers av anits VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-10 00:24



Bookmark and Share


    sajo
Vilken text som verkligen är stark och gripande. Kramar från Sajo.
2008-05-11

    Ken Cassel
Det som inte dödar en gör en som oftast bara starkare
Trots alla sorger och besvär

Kram på dig
2008-05-10

  Sladjana Zubcevic
MYCKET VACKERT !
2008-05-10

  LassO
Man blir ofta besviken, men måste ändå fortsätta, för sin egen skull....
2008-05-10

  Elaine.S VIP
Känslosamt och ärligt...
2008-05-10

  Karl-Bo Lundstedt VIP
smärtar att läsa
stark text... påminner
om någon???
Oj, mig själv!!??
kunde lika gärna
varit jag som skrivit det....
Tack för läsningen..
kb
2008-05-10

  friheten
Mycket vacker
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP