Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker att tänka bort alla komplex

Jag stirrar med tomma ögon in i kameran
Försöker att tänka bort alla komplex
Jag har komplex för nästan allt
Du skulle inte förstå om jag skulle försöka förklara

Räkna gångerna jag håller min hand eller tröja för munnen
Och dagarna jag har luggen i ansiktet
Och gångerna jag överredigerar bilder på mig själv
Och lägger ut för allmänheten
Det blir många hundra gånger i rutin

Jag fäster blicken vid din blick
Jag backar inte för dina rörelser
Du försöker skrämma mig
Men jag kan inte falla mer




Fri vers av Evs
Läst 284 gånger
Publicerad 2008-05-10 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evs