Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är som en saga, när jag ser ut i bersån minns jag mina barndoms sommar hos mormor och morfar


DET ÄR SOM EN SAGA

Det är som en saga
när jag tidig morgon,ser ut genom mitt fönster


Dom är på väg ut i bersån,dom två äldre damerna
mannen torkar av bord och stolar,det blir ju alltid
lite fuktigt över natten

Det är som en saga
Stå här innanför fönstret,se ut över gräsmattan,
som är nyklippt den är så grön,så vacker

Ser på stenpartiet på bersån,så underbart
vackert det blivit,när mannen har ansat och klippt

Det är som en saga
Se dessa två damer på väg till bersån
idag blir det morgon kaffe utomhus

Det är som en saga
kaffebrickan står redan på bordet
så trevligt så underbart att se,hur
dessa damer lever upp,när solen
skiner,vädret vackert som idag

Det är som en saga
när jag står här innan för mitt fönster,
ser ut över bersån,minns jag mina
barndoms sommrar hos mormor och
morfar,när vi satt i bersån

anits 10 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-10 09:20



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
VACKERT !
Kram
2008-05-10

  Elaine.S VIP
Att betrakta sådant som väcker minnen kan vara så ljuvligt
2008-05-10

    Ken Cassel
Vackra minnen med andra ord
*Applåd*

Kram
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP