Tala om honom
Låt oss tala om honom

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala om honom
Låt oss tala om honom




En människa dör inte

 

En människa dör

inte så länge vi minns

och säger hans namn




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-10 09:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det är därför viktigt att på så vis hålla våra kära vid liv.
2008-05-18

  NågonAnnans
Det är sant Ulla så länge en människa finns med i minnet så lever den:)
2008-05-10

  Michaela Dutius
Nej det är sant.
Så länge vi lever som bär personen i vårt hjärta finns den med.
2008-05-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
så länge namnet bär
och sägs och finns
med här, då finns den
kvar, som vi har kär...
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP