" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




När tiden är mogen

När sorgen
efter min
älskade


har
      gått
              sina

solvarv

och
jag
har
tagit

ett
          steg
           i
                     taget

stått stilla
i smärtan

läst alla
vackra
brev
och
sett
på alla
foton och
filmer som
vi tagit och
lyssnat på hans
älsklingsmusik

igen
och åter
tur och retur

då kanske
inte allt det
vackra
slår
mig
i

magen

eller
kastar pil
i mitt hjärta

då kanske
tiden är

mogen

att
ta ett
livskliv

ut



 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 09:51



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oerhört väl formulerat!
2008-05-17

  jardan
Ulla, du är fantastisk i dina vackra formuleringar, hoppas du snart kan ta ditt livskliv ut åtminstone ett litet!
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP