Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal kär möbel svår placerad men jag vill ha den kvar


EN GAMMAL GUNGSTOL

Jag har en gammal gungstol
vill så gärna ha den kvar

Jag har en gammal gungstol
den är i vägen överallt,undrar
så var den ska stå

Jag har en gammal gungstol
i dag jag tänkte att,jag ska placera om den

Jag har en gammal gungstol
så en plats jag gjorde i mitt vardagsrum

Jag har en gammal gungstol
ställde den där jag gjort en plats,jag tyckte
den skulle stå

Jag har en gammal gungstol
där jag ställde den,såg det så förskräckligt
ut,,den passade inte alls där jag tänkt mig den
kunde stå

Jag har en gammal gungstol
tack vare den, fick jag idag rensa bort
en massa onödigt, saker som inte behöver
vara kvar,bara att slänga

Jag har en gammal gungstol
nu står den här i et hörn,i mitt vardagsrum

Jag har en gammal gungstol
där den nu står,ser den så vilsen övergiven
och ensam ut

anits 10 maj 20098




Fri vers av anits VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-10 22:04



Bookmark and Share


  Maria T
Dikten väcker minnen
I mitt barndomshem fanns
en gammal gungstol. Den
stod på samma plats så länge
barndomshemmet fanns kvar.
2008-05-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Saker och ting
som man fäst
sig vid, vill man
ju ha kvar, förstår
Dig precis... Samma
här, ständigt runt
möblerna vi bär
för att få plats med
önskemöblen, den där...
Men man får ju motion!
2008-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Vissa saker har ett affektionsvärde.
Min mor och far har en gungstol som jag tror kommer från min mors farmor.
2008-05-10

  Elaine.S VIP
Så var det med vår gungstol i föräldrahemmet...var skulle den stå?? Och ändå vill jag ha en jag också....*L*
Fint diktat
2008-05-10

  * Ammi *
gillar texten, kunde ha varit skriven av mig, för precis så är det med min gungstol, (fast mamma målade om den åt mig) den får byta rum då och då, sen står den där i vardagsrummet igen .. och annat får flytta sig

fast jag gillar inte versaler i rubriken *L*, men det är ju en smaksak ..
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP