Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara pollen allergisk denna underbara tid inte så lätt men det finns hjälp att få mediciner som verkar bra sitta inne med stängda dörrar och fönster kan inte jag


POLLEN ,POLLEN OCH MERA POLLEN

Pollen pollen björkpollen
det värsta pollen av dem alla

I morse när jag vaknade var det
en näsa som rann,nysandet hördes
säkert i hela huset,så lyhört det är

Ögonen kliande kan inte låta bli,fast
jag vet det blir bara värre av att klia
men jag gnuggade min ögon,det kliade
ju så

Rösten,ja rösten vart hade den tagit
vägen,jag harklade och harklade,till
slut fick jag fram ett litet pip

En ringande telefon,jag lyfter luren försöker
säga hej,tur har jag i iandra änden av telefonen
finns det någon som vet och känner till mitt
dilemma

Mobiltelefonen fick bli vår kommunikation,
en gång som denna,är mobilen bra att ha,
så sms till varandra gick alldeles utmärkt

Nu känns allt bättre,medicinen har hjälpt
till,nu har jag rösten tillbaka igen,kliande
ögon rinnande näsa lite bättre

Så skönt det finns hjälp att få,för låsa
in mig stänga mig ute,från vår härliga
natur den vackraste tiden på året,det
vill jag inte

Älskar naturen alldeles för mycket,vill
vara ute uppleva allt det vackra,inte
se allt genom fönstret

anits 11 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-11 13:05



Bookmark and Share


  häxanmara
Japp dessa jäkla pollen,
kan va ett helvete att
vistas ute i naturen så tacka vet jag medicinerna
som finns...
2008-05-26

  Maria T
Så bra att det finns mediciner som hjälper.
Fin beskrivning av pollenallergi
2008-05-11

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T!
2008-05-11

  Anders Nordlander VIP
Vet hur det känns, fy sjutton!!!
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP