Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när datorn krånglar blir jag så frustrerad


DATOR KRÅNGEL

Min E-post den har krånglat
länge har den krånglat

E.post kunde jag skicka
men ingen kom fram till mig

Har själv försökt i dagar,men nej
telia jag ringde ,de sa till mig hur
jag skulle göra,det gick ändå inte

Frustrerad och ganska så förba....
jag var,när min granne dyker upp

Två hjärnor tänker bättre än en,
så resonerade vi,men se det
gick ändå inte

Hjälpen som skulle komma, den
dröjde det är för honom inte bara
att rusa ifrån

Min granne dyker upp igen,hon har
fått en ide

Så alla sladdar drar vi ur,för att
starta om datorn igen,alla sladdar
tillbaka,vi väntar spänt vad som ska
hända,men nej det gick inte den här
gången heller

I dag kom min hjälpare,en son som
kan och ser problemen ,tog det en minut
inte mycket mer,så var felet avhjälpt,
jag så jätteglad

Felet så lätt det var avhjälpt,en ruta det
var som vi inte satt ett kryss i

Ett gott skratt vi fick oss,så nästa gång
om felet dyker upp,kanske jag kan fixa
det själv

anits 11 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-11 13:46



Bookmark and Share


  Maria T
Tur att felet inte var större.
Jobbigt när datorn krånglar
2008-05-11

  Elaine.S VIP
När man blivit van vid att det funkar så känns det bara sååå jobbigt när det strular...
2008-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag gläds med dig!
2008-05-11

  Sladjana Zubcevic
F I N T!
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP