Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En text för många år sedan,
känns säkrare att publicera den nu än då.
Eftersom det var personligt och betydde för mycket för oss båda.
Nu är det bara en gammal text, svart på vitt.




Sluta fågelboa

Vi andas,
vi drar in
och vi pustar ut.

Några drar in annat än luft.
Vissa gör det frivilligt.
Blandar pulver med luft.
Nikotin med saliv.
Allting med allt annat.

Många känner trycket den där första gången.
Är det fest så är det fest.
Alla gångerna efteråt, kanske stress.
Eller, är det fest så är det fest.

Har man en gång börjat, varför ljuga mot sig själv.
Alkohol är farligt, varför ljuga mot sig själv.
Det finns andra farliga saker.
Varför ljuga mot sig själv.
Detdärfågelboet är kulturen i ditt liv.
Och jag klarar inte av det.

Vem är jag att vara domare i andras liv.
Varför vill vissa veta bättre än andra.

Kan inte du bara.
Älska mig.
Och sluta.
Sluta ljuga för mig
och dig själv.




Övriga genrer av rockankan
Läst 444 gånger
Publicerad 2008-05-11 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockankan
rockankan