Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinner

Slottet försvinner bakom
industribyggnaderna.

Kyrkan torn står
tappert upp.

Det gamla Uppsala
försvinner sakta men säkert.




Fri vers av Gamen
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-11 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gamen