Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
midsommar


midsommar

Detta är Sverige
sill
potatis
nubbe
potatissallad
en arg skata
en kall öl
en papegoja
nej ursäkta,
jag är full
men solen går aldrig ner
och stjärnorna har gömt sig i sjön
jag är inte klar än
en köttbulle,
så ensam i natten
roper efter hjälp
Herr Gurka kommer och hjälper och tröstar





Fri vers av Mårten
Läst 849 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-24 22:28



Bookmark and Share


  Tobbe
Mannen du har fångat den svenska midsommaren. Herr gurka, ja jävlar som det kan bli.
2005-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mårten
Mårten

Mina favoriter
Hör någon ?