Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


GLÖMDA MINNEN

GLÖMDA MINNEN
Du och jag. känner vi varann
Har vi träffats någonstans
Har vi saknat varann långt innan vi visste att vi fanns

Jag och du, när tog allting slut
Jag minns hur du såg ut
Kan du älska mig igen som du sa att du gjorde förut

Vi och dom, kanske en sista gång
Är detta vår sista sång
Jag kan höra själen klaga på att livet är för långt




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 297 gånger
Publicerad 2008-05-12 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten