Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


RELATIONEN

RELATIONEN
Din sida av sängen är fortfarande varm
Du besöker mig ibland som en fågel på min fönsterkarm
Jag har försökt att få folk att förstå, fast de inte kan se
Hur ska man då kunna förklara nåt som inte finns mer

Du prövade dina vingar för du ville fly
Jag vet att du ville se livet ur en annorlunda vy
Du ville ha en känsla som du kunde kalla ny
Du försökte lyssna till ditt hjärta som var pumpat med bly
Det var då du stannade upp och såg döden gry

Så kom den dagen då du ville säga farväl
Du berättade aldrig varför du gick, men du hade dina skäl
Vår relation var för stor och för svart för att kunna ändras på
Men du valde att lämna allt och det kommer jag aldrig förstå




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-12 17:40



Bookmark and Share


  mbl
\"Du prövade dina vingar för du ville fly
Jag vet att du ville se livet ur en annorlunda vy
Du ville ha en känsla som du kunde kalla ny\"

Multo bene!
Jag känner igen känslan..den är rätt jobbig (det blir min tolkning jag går efter då..) Fastnade för stycket ovan..
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten