Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


RIKTMÄRKEN

RIKTMÄRKEN
Alla ska åt samma håll
Rusar rakt mot solen utan minsta kontroll
Om du lever med dödsångest spelar ingen roll
För du lever på lånad tid på en brinnande boll

Och vem vet vad som finns bakom molnen
Vem vet om det finns någon gud
Vem kan räkna alla stjärnor
Vem kan räkna ut när ditt liv ska ta slut

Du färdas med ljusets hastighet mot ett personligt mörker
Bländad av ett missvisande ljus
Plötsligt står du ensam mitt i kaoset
Dina tankar förvandlas till öronbedövande brus




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 268 gånger
Publicerad 2008-05-12 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten