Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dri tolkning.


SÖKER

SÖKER
Jag söker efter ditt hus på Eniros flygfoton när min längtan blir för stark
Jag googlar ditt namn för att uppdatera mina minnen som nu blivit mitt knark
Jag fastnar i det förflutna för att rä dda det lilla som fortfarande finns kvar
Jag skriver texter varje dag som börjar med \"du är det finaste jag har\"
Jag vågar aldrig visa dom för dig men hoppas ändå jag får svar

Jag blundar och drömmer mig bort och återigen kan jag känna doften av ditt hår
Det har gått för många år som lämnar blödande sår, jag hoppas att du en dag förstår
Jag dör varje gång jag försöker andas, när gammal kärlek med bitterhet blandas
Jag har alltid varit den som flyr när en ny framtid gryr
Det är ingenting jag vill, men det är helt mina känslor som styr

Jag söker efter dig överallt långt efter att du gått
Att älska dig är mitt värsta brott
Det kunde bara gå så här och det borde jag förstå
Du stal allting vackert som någon annan skulle få
Nu är det försent att gå




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-05-12 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten