Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag mår bra allt för konsten dagens ord: alienation


du blir nog en fin jävla dikt en dag, du med






hon bryter sönder ryggen

och fisken ligger där
den fastnar
mellan hennes tänder, det vita köttet
du inte behöver salta


du har ditt speed inrullad i en broschyr
från jehovas vittnen

tänker att du aldrig
kommer bli insläppt någonstans
där ingen
någonsin fallit för frestelsen

det är bara där du hör hemma


och det är läskigt
hur lite du vet om det här bordet
som ligger dukat,
om ljusen som brinner
och flickan som sitter mittemot

och dina käkar är spända
dina utbrott
passar sig inte, du ska vara vuxen nu

du ska klara det här


men ögonblicksbilder
av säd
utspilld på en målarduk,
av fläckar
från torkat urin
på trasiga jeans

och hennes fruktansvärda andedräkt

gör dig till någon
du inte känner


en ny människa
du måste lära dig
hur man tillfredsställer

och där frälsningen en gång fanns,
finns nu bara
efterlämningar
av någon annans kuk

där finns bara fantasifoster
någon stuckit kniven i
och lämnat för att dö
på stranden
som skiljer himlen från havet
som skiljer din kropp från döden

och där ditt hjärta en gång satt

sitter nu bara saknaden
efter den hängande dimman kvar




men oroa dig inte kära vän

pappa säljer dimma per gram

mamma får cancer av lysrören

och barnen

som är vi

är fria att välja vår väg











Fri vers av Robert W
Läst 899 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-09-24 17:22



Bookmark and Share


  Kriss*
Jag gillar den riktigt mycket!
2008-10-20

  Troll ॐ
helt slående bra slut!
2008-10-08

    ej medlem längre
Återigen så bra, så bra, de 5
första inledningsraderna, åh!

(sedan är jag personligen allergisk
för ordet kuk, men det är bara en
stark skräckfobi jag har, så det är
inget personligt)

men oroa dig inte kära vän
pappa säljer dimma per gram

*ler*
2008-09-27

  Johannes
Mycket bra som vanligt. Är för övrigt lite småkär i sista stycket.
2008-09-25

  mayhem and order
Jag läser bitter men ironi men skiter i det egentligen för du bildar bilde jag får slag i huvet av och emellanåt även knaster i gommen av. Me like titeln som faen!...oxå!
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W