Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vidare


Suddiga konturer

efter landskap

av regellöst vara


blundar och vandrar

fritt


men söker nu

vägens kanter




Fri vers av livsdans
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-12 19:23



Bookmark and Share


  micke marin
Asch då, var inte orolig, det där går nog bra. du får nog hjälp ska du se att hitta lämplig väg.
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans